Lezing NVLF jaarcongres 30 oktober

Scannen, joystick, één of meer functieschakelaars, oogbesturing, zuigen/blazen, hygiëne, montage, directe selectie, spraakbediening, auditieve scanning….

Als bedacht is op welke wijze en eventueel met welk communicatiehulpmiddel de cliënt aan de slag gaat, moet ook gekeken worden op welke wijze hij of zij dit gaat bedienen. Daarbij moet ook rekening gehouden worden met verbetering van mogelijkheden, progressie van de aandoening of gebruik op verschillende locaties. Tijdens de workshop Aanpassingen om een computer te bedienen – er kan heel veel neemt onze collega Kitty Vos je mee in het woud van mogelijkheden. Heb je een casus die je graag besproken ziet, lever die dan vooraf aan!

Advies aan de deelnemers: bekijk tevoren de Grid 3 software, die in deze workshop een belangrijke rol speelt. Alvast downloaden voor een 60-dagen proefperiode kan ook.

Scroll naar boven