Nieuw: Waarschuwing vóór epilepsie aanval

We wachtten er al een paar jaar op, maar nu is het eindelijk beschikbaar! MJN-SERAS is een medisch apparaat dat een waarschuwingssignaal afgeeft wanneer het risico op een epileptische aanval hoog is. De drager en zijn of haar vertrouwde contacten worden gewaarschuwd.

Dus: vóór de aanval krijgt de gebruiker een signaal dat hij/zij een veilige plek moet opzoeken. Veilig en zeker!

Deze oplossing is er op gericht epileptische aanvallen te signaleren voordat de verschijnselen herkenbaar zijn voor de gebruiker of anderen. Een melding van de naderende aanval wordt naar een of meer smartphones of gsm’s gestuurd.
Meer informatie op de productpagina of de pagina van de fabrikant. De informatie op onze eigen website wordt in de komende periode steeds aangevuld.

Scroll naar boven