Epi-Care 3000

Detectie van nachtelijke aanvallen voor kinderen en volwassenen

Epilepsie en aanvallen komen vaker voor bij kinderen dan bij andere leeftijdsgroepen. Epi-Care 3000 is een grondig geteste, eenvoudige en veilige manier om de nachtelijke aanvallen te detecteren.

Epi-Care 3000

Epi-Care 3000 houdt toezicht op aanvallen tijdens de slaap.

Het aanvalalarm is ontwikkeld om een tonisch-clonische aanval te registreren en vervolgens te waarschuwen. De in de sensor opgenomen elektronica identificeert een aanval door de specifieke bewegingen te herkennen. Epi-Care 3000 reageert niet op normale bewegingen tijdens de slaap.

Het gevoeligheidsniveau en de oproepvertraging van de Epi-Care 3000 kunnen worden aangepast aan de hand van de patronen van de gebruiker en de specificaties van het bed.

Epi-Care 3000: hoe het werkt

Grondig getest, eenvoudig en veilig. Waarschuwt bij epileptische aanvallen tijdens de nacht.

 

1: Plaats de sensor op het bed

Wanneer de sensor is bevestigd en het apparaat aangesloten is, is het alarm klaar en is verdere installatie niet nodig.

Epi-Care 3000 is door de nauwkeurige sensortechnologie zeer geschikt voor kinderen met epilepsie.

2: De sensor herkent aanvallen

De sensor maakt gebruik van een algoritme om onderscheid te maken tussen tonisch-clonische epileptische aanvallen en regelmatige bewegingen.

Als een aanval wordt herkend, kan de waarschuwing worden verzonden naar een pager of een telefoon.

3: Meldingen doorgestuurd naar zorgverlener

Wanneer Epi-Care 3000 een aanval registreert, stuurt het onmiddellijk een waarschuwing naar een pager. Het systeem kan ook waarschuwen via sms of telefoongesprek.

Een aanvalalarm voor kinderen

Epi-Care 3000 is bijzonder geschikt voor jonge kinderen door de nauwkeurige sensortechniek. Het kan zelfs tijdens de slaap vage krampen detecteren, waardoor Epi-Care 3000 een veilige oplossing is voor kleine kinderen vanaf 2 jaar.

Het niveau van gevoeligheid en de oproepvertraging kunnen eenvoudig en accuraat in het menu op het apparaat worden ingesteld. Het apparaat onthoudt automatisch de geselecteerde instellingen wanneer het opnieuw is ingeschakeld. Het opgenomen logboek met tijd en datum van de oproepen maakt het eenvoudiger om de ontwikkeling van het aantal aanvallen over een periode te documenteren.

Bewezen, betrouwbaar en eenvoudig

De Epi-Care 3000-sensor moet op het matras bevestigd worden en via een kabel worden aangesloten aan het Epi-Care-basisstation die op een nachtkastje of in de buurt van het bed is geplaatst.

Door een ingebouwde test detecteert het apparaat mogelijke fouten die verband houden met de installatie of technische fouten die zich voordoen en informeert de verzorger. Wanneer u het apparaat inschakelt, wordt de test regelmatig automatisch uitgevoerd, ook wanneer het apparaat aan blijft staan. Het alarm heeft een ingebouwde pauzeknop waardoor het eenvoudiger wordt om kinderen in te stoppen zonder valse oproepen te activeren door bewegingen tijdens de slaap.

Epi-Care 3000 is de veilige oplossing wanneer het gaat om toevallen tijdens de slaap, en heeft gedurende de jarenlange ervaring haar waarde bewezen.

Bewezen, betrouwbaar en eenvoudig

De Epi-Care 3000-sensor moet op het matras bevestigd worden en via een kabel worden aangesloten aan het Epi-Care-basisstation die op een nachtkastje of in de buurt van het bed is geplaatst.

Door een ingebouwde test detecteert het apparaat mogelijke fouten die verband houden met de installatie of technische fouten die zich voordoen en informeert de verzorger. Wanneer u het apparaat inschakelt, wordt de test regelmatig automatisch uitgevoerd, ook wanneer het apparaat aan blijft staan. Het alarm heeft een ingebouwde pauzeknop waardoor het eenvoudiger wordt om kinderen in te stoppen zonder valse alarmen te activeren door bewegingen tijdens de slaap.

Epi-Care 3000 is de veilige oplossing wanneer het gaat om toevallen tijdens de slaap, en heeft gedurende de jarenlange ervaring haar waarde bewezen.

Hoe kunnen we u helpen?

Het kiezen van systeem voor epilepsiedetectie kan een grote beslissing zijn. We zijn altijd bereid om u te helpen beslissen over het product dat het meest geschikt is voor u en uw familie.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen of problemen hebt.

 

Neem contact met ons op

Epi-Care Free

Een epilepsiesignalering die je kunt dragen als een polsbandje. Ontworpen om thuis te worden gebruikt.

Epi-Care Mobile

Een epilepsiesignalering die je overal, dag en nacht met je mee kunt nemen.

Scroll naar boven