Support Expo – 13-16 mei – Utrecht

13 tot 16 mei bruist de Jaarbeurs in Utrecht weer van de enthousiaste bezoekers en nieuwste producten. En wij zijn er met de onze! Een greep uit onze nieuwtjes:

Cognitie
Kom kijken naar de tijd- en planhulpmiddelen voor bijvoorbeeld kinderen met autisme of ADHD: bijvoorbeeld de MEMO Timer of HandiCalendar. Ook in een woongroep of dagbesteding is structuur belangrijk: MEMOplanner of MEMOdayplanner. Dementerend of ziek en moeite met het hebben van grip op dag en tijd: MEMOday

Epilepsie
De bekende, vertrouwde en goed werkende oplossingen kunnen nu gecombineerd worden met alarmering via GSM. Onze sim-kaarten maken nog meer mogelijkheden binnen handbereik.

Communicatie
Maak kennis met de laatste hardware oplossingen van Smartbox.

…en natuurlijk is ons vertrouwde assortiment beschikbaar. Kom ook!!!

 

Klik hier om je snel in te schrijven voor gratis toegang
 

Support is Nederlands grootste event dat onbeperkte mogelijkheden biedt voor mensen met een bewegingsbeperking en hun directe omgeving, van mantelzorger tot (zorg)professionals. Je kunt je niet alleen laten informeren en inspireren, er valt ook veel te beleven. Doe mee aan de leukste activiteiten, doe nieuwe contacten op en verleg jouw persoonlijke grenzen. (www.supportexpo.nl)

Scroll naar boven