Veine dagen – 7/8 februari 2020

Graag nodigen we u uit om onze stand te bezoeken op de VeineDAGEN op 7 en 8 februari 2020 in de Evenementenhal in Gorinchem. De 2e editie van de VeineDAGEN vindt plaats in het gloednieuwe gedeelte van de hal in Gorinchem met daglicht en sfeervolle LED-verlichting. Samen met de ruime opzet, die we weer voor ogen hebben en het nieuwe food plaza, trekken we de VeineDAGEN naar een ‘next’ level.

De hal is geopend:          

  • vrijdag 7 februari van 10.00 tot 17.00 uur
  • zaterdag 8 februari van 10.00 tot 16.00 uur

Toegang is GRATIS. Om wachttijdens bij de ingang te voorkomen vragen we u om u vooraf te registreren. Dat kan via de website: https://veinedagen.nl/toegangskaarten/ 

Waarom doen wij mee aan de VeineDAGEN? 
Deze beurs is gericht op ouders en begeleiders van en met kinderen en jongvolwassenen met een beperking en is een initiatief van de makers van Veine Magazine. Feitelijk een beurs die door ouders en voor ouders wordt georganiseerd. Een mooi initiatief dat wij van harte ondersteunen!

Lezingen en workshops
Naast de ontmoeting met heleboel exploitanten bent u ook van harte welkom om één van de lezingen of workshops gratis bij te wonen.

Wij geven twee lezingen:

  • Meer grip op tijd en dagstructuur
  • Integratie van communicatie en omgevingsbediening

Voor het volledige overzicht van alle workshops die u bij kunt wonen, verwijzen wij u graag naar de website van de beurs: www.veinedagen.nl

Daar vindt u ook informatie over alle andere standhouders, een beursplattegrond en algemene informatie. Wij begroeten u graag op de VeineDAGEN, tot dan!

Scroll naar boven